Home
Lajme
Aktivitetet
Service
Muzike
Motive nga Kosova
Per ne / Impressum
 Linke Interesante
PAVARESIA
Pro Art
 


  Willkommen auf unserer Homepage!

DARDA-NET TV  - Kanali i juaj në Internet - Klikoni - DARDA-NET TV 

  Gëzuar Festat - Frohes Fest


 
     
                                       
  Shqipëria kandidate për EU
 
  -  Përgëzime nga   www.dardania-rv.de

 

Moti në Qytete të ndryshme: 
 

Tiranë

Prishtinë
 
Shkodër

 
Shkup

Podgoricë

TetovëGostivar  Ohër UlqinMitrovicë
              
 
                             
                                            
                                                                                                                                                                                                     
Urime nga SH.K.SH. "DARDANIA"Edhe Shkupi feston...


Ne jemi shumë të gëzuar që klikuat dhe e vizitoni faqen tonë të Internetit. Si Shoqatë Kulturore Shqiptare dëshiruam edhe ne që juve Online  të ju Informojmë me të gjitha Informacionet, shërbimet dhe aktivitetet tona.
                                                                                                                                
Në këtë kohë faqja e jonë është në ndërtim e sipër. Ne do të përpiqemi, që sa më shpejtë të ju prezentojmë  gjithë  spektrin tonë të veprimtarive. Një ndër pikat kryesore tonat është shërbimi ndaj juve, andaj klikoni nën "Service". Shiqoni edhe në të ardhmen në faqen tonë!.

Në ndërkohë ju mund të na kontaktoni përmes Telefonit 0751/ 14450 ose Mobilit:0173/ 80 339 70. Natyrisht ne gëzohemi pa masë edhe për një E-mail nga ju, te cilin mund ta dergoni ne E-mail adresat: info@dardania-rv.de  ose në bajram.osmani@dardania-rv.de 

Nëse ju Shoqatën tonë ende nuk e njihni, dhe se pari jeni njohtuar përmes Internetit atëhere ne do të gëzohemi pa masë nëse dëgjojmë diçka nga ju. Ju lutemi na dërgoni dëshirat, pyetjet, sygjerimet e pse jo edhe kritikat në adresat tona.

Dhe krejt shkurt duhet te dini edhe këtë për ne: Shoqata e jonë dhe e juaja, është themeluar në vitin 1998 në Ravensburg të Gjermanisë. Qëllimi kryesor i themelimit ka qenë bashkimi i bashkëatdhetarëve që jotojnë në këtë rrethinë. Aktivitetet e shoqatës janë përqendruar kryesisht në ndihmën e bashkëatdhetarëve me problemet që janë ballafaquar ata. Kompetenca e jonë e jashtëzakonshme është Kultura dhe aktivitetet kulturore. Anëtarët tonë shumëvjeqar e respetojnë dhe nderojnë punën tonë.

Lokalet tona gjinden në: STEINBEISSTRAßE. 14, 88214 RAVENSBURG  (ish VIRGINIA Saloon)

Jeni të mir
ëseardhur!!!

Me nderime:
i juaji B.Osmani                                                                                    

                                                                                                                         
 DARDA-NET TV  - Kanali i juaj në Internet - Klikoni - DARDA-NET TV     

 
Reklamo biznesin tuaj këtu:


 Për Informata na Kontaktoni në E-Mail adresën: info@dardania-rv.de


***********************************************************************REKLAMË****************************************************************************


 
 Transporte mallrash nga Evropa  dhe Gjermania për në Kosovë e Shqipëri .
 Eksperiencë shumëvjeçare. Shpejt dhe sigurt.
Klikoni nën Dibrani-transport
 
 Dibrani-transport  < Klikoni >  Dibrani-transport  < Klikoni > Dibrani-transport


 DJ dhe zërim profesional - DJ LIMI - www.djlimi.eu
 E-Mail: djlimi@hotmail.de  Tel.: 01736472650
  www.karateschule-imeri.de  Taxi Besnik Dauti

 * Stadt- und Fernfahrten
 * Flughafentransfer bis zu 6 Personen
 * Dialyse- u. Bestrahlungsfahrten
 * Krankenhaustransporte

  Auto- Tel. 0171/ 330 33 13


  
 
 
  DARDANIA - Shop - DARDANIA - Shop - < Klikoni 

 Këtu mund të gjeni  Rekuizita me shenja Kombëtare
 si dhe Produkte të ndryshme për dashamirët e shoqatës.
 Ferizajas - T-Shirt me Logo te Ferizajt etj.,etj
 Shoping jo vetëm për Ferizajasit. Klikoni dhe porositni Online.

 Ju Faleminderit!.
 
 DARDANIA - Shop - DARDANIA - Shop - < Klikoni   FER - Guacka Shop - FER - Guacka - Shop - < Klikoni 

 Këtu mund të gjeni  Rekuizita me shenja
 Kombëtare si dhe Produkte të ndryshme për dashamirët e shoqatës.
 Ferizajas - T-Shirt me Logo të Ferizajt etj.,etj
 Shoping jo vetëm për Ferizajasit. Klikoni dhe porositni Online.
 
 Ju Faleminderit!

 FER - Guacka Shop - FER - Guacka - Shop - < Klikoni 


 Automobile Toni - Tettnang - Obereisenbach - Na vizitoniDJ- DEMI -  //DJ Demi.// < Anklicken

DJ Demi arbeitet seit 1986 als DJ.
In den Jahren 86-90 war er als Promotion DJ bei der Firma Sony CBS Dance Pool als Vetrags DJ tätig und ging mit Acts wie:
DR.Alban, Culture Beat, Smash und vielen anderen auf Tour.
In den 90er Jahren war DJ Demi in folgenden Diskotheken Resident DJ:
Gorky Park Ulm, Papillon Saulgau-Wangen, E.D. Elephant Mengen, Felixx Bad Wurzach, Dorian Grey Frankfurt, Jimmy´s Beutelsau
In den Jahren 2003 bis 2006 legte er eine Pause ein um bei diversen Produktionen im Dancebereich mitwirken zu können.
2006 war wieder das Jahr der Rückkehr in die Clubs
Club U-Bar Pfullendorf, Ohrwurm Ravensburg, Billard-Center Ravensburg, Möttelin-Bar Ravensburg,
Sportbar-AS -Ravensburg und viele witere Clubs und Events rund um Ravensburg.

DJ- DEMI - 
//DJ Demi.// < Anklicken
 *************************************************************************REKLAMË**************************************************************************Shiqoni në Nënfaqet:                                                           

http://www.dardania-rv.de/index2.html   < Home

 http://www.dardania-rv.de/9227.html    < Për ne

 http://www.dardania-rv.de/9254.html    < Service

 http://www.dardania-rv.de/9281.html    < Lajmet

 http://www.dardania-rv.de/9308.html    < Aktivitetet

 http://www.dardania-rv.de/13882.html   < Linke Interesante

 http://www.dardania-rv.de/23301.html   < Motive nga trojet etnike

 http://www.dardania-rv.de/71793.html   < Pavarësia

 http://www.dardania-rv.de/34422.html   < Muzikë 

 http://www.dardania-rv.de/96430.html   < Pro Art


Klikoni në Nënfaqet dhe do të ndaheni të kënaqur!.  

                                                        
*************************************************************************************************************************************************************


Mbretëresha Dardane
Punim balte i Mbretëreshës Dardane
rreth 3500 p.e.s. e vjetër gjetur në
vendbanimet në territorin e Kosovës
së sotme(Dardania e Lashtë) gjatë periudhës së Neolitit
siç janë Tjerrtorja (Prishtinë),
Fafosi (Mitrovicë),Barileva,Bërnica
(Bardhosh), etj.

 

The Dardanian Goddess 3500 BC.
The first settlments apeared
during the Neolithic times such as
Tjerrtorja (Prishtinë),Fafosi
(Mitrovicë),Barileva,Bërnica
(Bardhosh) etc.

Mbretresha Dardane

© by baimosi 2005 - 2015


Shoqata Shqiptare DARDANIA për vitin e ri 2010 ju dhuron 1 Kalendar të bukur!. Shiqoni më poshtë: Porositni  në: E-mail adresat: info@dardania-rv.de  dhe  

                                            bajram.osmani@dardania-rv.de   © by baimosi 2008


     Thuaje flalën tënde - dardania-rv.de/   < Kliko


 

Specialen  me rastin e vdekjes së Kryetarit  Rugova mund ta gjeni nën Nënfaqen Lajme,
posaqërisht nën Lajmet e datës 21.01.2006 / Speciale Rugova /. 
Klikoni nën Nënfaqen  http://www.dardania-rv.de/9281.html  Lajme më pastaj shkoni më poshtë deri te data 21.01.2006.                                                   
                                                                                                                
"Libri i zisë"kushtuar President Rugova - Shkruani edhe ju Mesazhet në Librin e zisë - Klikoni nën "Libri i zisë                                                                                                            

KLIKO KËTU PËR POSTERIN E PRESIDENTIT RUGOVA 
                                    
 

  Thuaje flalën tënde   < Kliko


 
 
Top