Home
Lajme
Aktivitetet
Service
Muzike
Motive nga Kosova
Per ne / Impressum
 Linke Interesante
PAVARESIA
Pro Art
 


 (Der Satzungszweck)


* Organizimi dhe mbajtja e manifestimeve Kulturore e sportive.

(* Die Durchführung von Veranstaltungen kultureller und sportlicher Art.)

* Mbajtja dhe shpërndarja e librave e gazetave ditore e periodike.

(* Erhaltung und Verteilung der Albanischen Bücher, Tages und Periodisches Zeitungen.)

* Organizimi  i kurseve nga gjuha shqipe në atë gjermane dhe anasjelltas.

(* Organisierung und Durchführung von Sprachkursen von Albanisch in Deutsch und umgekehrt.)

* Bartja e informatave dhe të rejave nga vendlindja, Gjermania si dhe nga bota tek anëtarët.

(* Die Weitergabe von Informationen und Neuigkeiten aus der Heimat und dem In. und Ausland an die Mitgliedern.)

* Organizimi dhe mbledhja e ndihmave humanitare për vendlindje, nëse ndihma është e nevojshme.

(* Organisierung und Versammlung der Humanitärer Hilfe für die Heimat, wenn Hilfe notwendig ist.)

* Bashkëpunimi me shoqatat gjermane dhe të huaja të llojit të njejtë.

(* Die Zusammenarbeit mit Deutschen und ausländischen Vereinen ähnlicher Art. )

*Shoqata nuk ka karakter politik. 

(* Der Verein hat keinen politischen Charakter.)Biografia e Nënës Terezë:  [Shqip, Anglisht, Frëngjisht, Italisht, Spanjisht]


Moto e Shoqatës sonë është:

"The fruit of  faith is love, und the fruit of love is service",

thënje kjo e të madhes NENE TEREZA. Andaj ne jemi këtu në shërbim tuajin, na vizitoni në  Steinbeisstr.14, 88214 Ravensburg, dhe do të binduni.

Lajmerim: Me keqardhje lajmerojmë anëtarët, miqët dhe përkrahësit e Sh. K. Sh. "DARDANIA" se për shkak të shitjes së objektit në Breite Str.7, lokalet e Shoqatës jan të mbyllura!!!!!!.


Na Kontakoni në Tel:0751/ 1 44 50, Handy: 0173 80 339 70 ose

E-mail: info@dardania.rv.de dhe bajram.osmani@dardania-rv.de

Ju mirëpresim

Me nderime - i juaji  Bajram Osmani - Kryetar i Shoqatës.

************************************************************************************************************************************


Shërbime të tjera:PËR visit KOSOVA


GJEOGRAFIA


ARTIZANATET


TRASHËGIMIA KULTURORE


KËSHILLA UDHËTIMI


FOTO GALERIA


LINKS

Harta Interaktive e Kosovës  


www.albania-hotel.com/de/  Klikoni dhe Rezervoni


Diskutoni (forum)

Horoskopi

Galeria

Numeratori

Bisedoni (chat)

DardaniaChat.net      
Ulqini Chat
AlbaChat 
AlbaChat .ch 
Shkupi Chat
Dashurija Chat
Atdheu Chat

Lojra

Emra Shqip

Fjalori Shqip-Anglisht

Fjalor Shqip - Gjermanisht

Fjalor Shqip - Suedisht

Fjalor Shqip-Gjermanisht - Wörterbuch Albanisch-Deutsch

Domains

Muzike CD

Shqiptarët

 Info-Gjemani

Orari-i-trenave-ne-Gjermani

Libri i telefonave dhe adresave në Gjermani

Numëratori telefonik Shqipëri

Numëratori telefonik - Zvicër  

Numëratori telefonik - SHBA

Numëratori telefonik Norvegji

Numëratori telefonik Danimarkë

Numëratori telefonik Finlandë

Numëratori telefonik Francë

Numëratori telofonik Suedi

Numëratori telefonik Itali

Numëratori telefonik Belgjikë

Numëratori telefonik Britani e madhe

Numëratori telefonik Holandë

Numëratori telefonik Kanadë

Shit-blerja me e njohur  ONLINE ne Gjermani - ( ebay )

Rekuizita Kombetare - DARDANIA - Shop/    

Ketu munde te gjeni  Rekuizita me shenja Kombetare si dhe Produkte te ndryshme per dashamiret e shoqates. Klikoni..... Ferizajas - T-Shirt me Logo te Ferizajt etj.,etj.   

Rekuizita Kombetare - Fer-Guacka-Shop 

Fer- Guacka Shop - T-Shirt,Jakne, Bluza,Mini Rock,Xhempera,Taza e gjesende tjera me Logo te Ferizajt e shenja Kombetare. Shoping jo vetem per Ferizajasit. Klikoni.....

Moti në Prishtinë

Kodi Postar:

Prishtina

Prizreni

Ferizaj

Gjakova

Gjilani

Mitrovica

Peja
                                

Windows XP në  gjuhën shqipe                                                                                                      

Doli pakoja e nënfaqes së Windows XP në shqip. Për shtimin e gjuhës shqipe ka merita Qendra për Edukim dhe Përparim nga Kosova.
Sipas informatave në web-sitin zyrtar, pakoja mund të instalohet vetëm në sistemet e licensuara. Në Kosovë e Shqipëri kopjet e tilla janë shumë të rralla, për shkak të mungesës së ligjeve për pirateri.
Kjo pako mund të shkarkohet në likun e mëposhtëm. Gjatë procesit të shkarkimit kërkohet që së pari të verifikohet kopja origjinale e sistemit aktual përmes mjetit "Genuine Microsoft Software".
Për instalimin e kësaj pakoje nevojitet:
- Windows XP me Paketë shërbimi (SP2)
- Versioni shqip i Windows-it XP Profesional me SP2 ose Windows-i XP
- 4.63 MB nga hapësira e lirë në dispozicion për shkarkim
- Rreth 15MB nga hapësira e lirë për instalim    

Shkarko KëtuWindows Vista në shqip

shkarko
 Këtu

 
Pakoja e ndërlidhjes shqip për familjen e Windows XP siguron ndërlidhje shqip për përdoruesit për pjesën më të madhe të ndërlidhjes për përdoruesin e Windows XP. Kjo pako e ndërlidhjes shqip do të kërkojë vërtetimin e Microsoft Windows gjatë instalimit.


Office 2007 në shqip

shkarko
 Këtu
Pakoja e ndërlidhjes shqip për familjen e Windows XP siguron ndërlidhje shqip për përdoruesit për pjesën më të madhe të ndërlidhjes për përdoruesin e Windows XP. Kjo pako e ndërlidhjes shqip do të kërkojë vërtetimin e Microsoft Windows gjatë instalimit.


© by Dardania e.V.

 Thuaje flalën tënde   < Kliko


 
 
Top